Melayu gemuk sex tumblr

posted by | Leave a comment

ohh teteknya yang besar kira-kira 36D disampingkan dengan kulitnya yang cerah lagi licin, wajah yang ayu sudah cukup membuatku tegang memikirkannya. Alamak aku dah tertinggal buku tu sebab semasa aku nak buat...

Hari ini aku nekad bahawasa Shikin akan menjadi milik aku. Special konon sebab ada perjumpaan guru pada miggu hadapan....

Sering kali aku diam membisu Murni mesti tukar tajuk perbualan kami.

Murni “Lilly ko jangan camni..” “Aku bukan minta camni, ko pun tau situsasi aku kan”“Ko ni baik sangat la Lilly, kenapa tak cuba scandal? aku isteri orang la Anak dua, aku ingat ko bagi idea yang baik tapi ko suruh aku curang lak” “Aku suruh ko pikat suami ko ketat2 ko kata tak boleh la apa la… ” “Aah jem kan, kat sini la” “I pun stuck jem ni, why not chat jap hilang kan rasa stress sb jem hehe” Aku pun layan je la dh stress ngn suami stress ngn jalan jem ni lagi.“U keje mana mommy?

Dah 3 bulan aku kenal si Khairul ni, so far dia ni tak de la gatal sangat tapi ayat dia text dengan aku sangat sweet, aku senang text dengan dia.

=) hehe” “Nak reply ke tak” tak bole focus aku cmni..Satu petang nak balik kami text macam selalu tetiba dia nak ajak borak dalam fon.Aku pun dah kenal dia so ok la bagi no fon dekat dia pastu kami borak panjang, dalam 30 min borak tu aku rasa happy sangat dia macam faham apa yang aku rasa, kami berborak tentang hubungan intim.Aku renung dan gentel-gentelkan puting teteknya sambil mulut mencium dan menjilat yang sebelah lagi. N melalui adventure baru yang tidak disangka-sangka- adventure lama tetap ada dengan inovasi-inovasi yang menarik yang dihidangkan oleh kakak-kakak dan makcik-makcik gersang di kompleks kepolisian...Suara desisan Cikgu Suraya makin manja, makin ghairah aku dengar. Perempuan gemuk selalu cuba mengasingkan diri mereka dari kehidupan sosial kerana merasakan diri mereka yang hodoh dan besar. Aku bekerja di sebuah syarikat kewangan di Shah Alam..bertugas dibahagian memproses loan sewa-beli kereta...kiranya aku ni kira glamour jugak pasai customer asyik bodek aku untuk lulus loan depa cepat... Selamat Pagi cikgu....itulah peerkataan pertama bila cikgu Laili masuk ke kelas aku...

Leave a Reply

Free teen online sex dating